Skip to content

Stații de autobuz sigure

O problemă importantă pe care am descoperit-o în timpul deplasărilor noastre în teren, este cea a siguranței călătorilor și pietonilor.

 

Category:

Sunt foarte multe drumuri județene care nu au o zonă de siguranță, chiar și în locuri unde traficul este intens. Propunerea noastră este construirea unor stații de așteptare pentru transportul în comun cu elemente suplimentare de protecție pentru cetățeni, care să îi ferească de pericolele din trafic. În primul rând este important ca accesul autovehiculelor pe suprafața de așteptare să nu poată fi posibil. Astfel, după cum vedeți, am propus amplasarea unor jardiniere care să păstreze o zonă de siguranță pentru cetățeni. Stațiile de așteptare pot fi închise pentru a oferi un confort crescut și pe timp de iarnă.

Toate proiectele noastre sunt concrete, aplicate pe nevoile locuitorilor Județului Constanța și realizabile.

Împreună pentru un județ puternic!

UPDATE FEBRUARIE 2023

In cadrul sedintei Consiliului Judetean Constanta din 31 Martie 2023 m-am OPUS proiectului de crestere a tarifelor transportului judetean de calatori care a si fost retras.  Motivatiile sunt multe, le-am explicat public in sedinta si la Antena 3 Constanta.
Am fost singurii, iar alaturi de colegii mei din PRO România Constanța, vom lupta pentru drepturile calatorilor.
⚠️ Cu aceasta ocazie am readus in discutie si propus conducerii CJ proiectul pe care l-am prezentat in 2020 privind realizarea unor statii de asteptare sigure, partial inchise, pentru cresterea confortului si protectiei calatorilor, conform celor precizate mai sus.