Județul Constanța are nevoie de lideri cu viziune!

Județul Constanța are nevoie mai mult ca oricând de proiecte economice de anvergură și de lideri! Trebuie să lucrăm împreună și, mai ales, să consumăm produse locale.

Abia acum, în momente de criză, vedem cât de vulnerabilă este economia județului nostru și realizăm că am avut și avem conducători fără experiență, care nu avut viziunea și poate nici dorința atragerii de investiții. Avem nevoie de stimularea și diversificarea acestora, pentru a genera locuri de muncă, pentru a crește gradul de educație, pentru a împiedica plecarea constănțenilor în străinătate și pentru a dezvolta un sistem de sănătate decent.

Acum o luna făceam comparație între invențiile inexistente la noi în județ și cele din localitățile vecine din Bulgaria. Astăzi, vreau să aduc în discuție faptul că suntem UN CENTRU UNIVERSITAR IMPORTANT, care trebuie să devină antreprenorial, pentru a păstra și valorifica forța de muncă la noi în județ. Tot la vecinii Bulgari am văzut că sunt numeroase corporații străine specializate în IT, web design, SEO și social media marketing, care au sute de angajați, în special tineri. Dacă până acum acești investitori nu au fost atrași către Județul Constanța, O VOM FACE NOI!

Președintele Consiliului Județean și echipa sa, indiferent de culoarea politică, trebuie să atragă investitori. După această criză sanitară, multe companii își vor reorganiza activitățile în țară sau mai aproape de sediul central. Tocmai de aceea trebuie să valorificăm universitățile constănțene și zonele care pot atrage investiții în parcuri de logistică, de cercetare-dezvoltare, tehnologice, etc. Consiliul Județean trebuie efectiv să alerge după acești investitori, să distribuie echilibrat investițiile la nivelul județului pentru a evita depopularea satelor și orașelor, pentru a crea locuri de muncă și venituri mai mari la bugetele locale.

SUNT ATÂT DE MULTE OPORTUNITATI ȘI ATAT DE MULTE DE FACUT! Este nevoie de VIZIUNE ȘI DE O SCHIMBARE DE ABORDARE pentru a genera plus valoare.
Comerțul vedem că este și el afectat de coronovarius, de distanțarea socială, de restrângerea circulației și transportului de mărfuri din import. Construim silozuri de cereale cu materiale și echipamente făcute tot la vecinii din Silistra, de unde mai luam și semințe de consum sau ulei de floarea soarelui.

De ce la noi nu se poate? Alooooo, Primarii, Consiliul Județean, voi ce faceți la guvernare?

Așa nu se mai poate! La nivelul județului au existat doar blaturi politice iar cei care s-au perindat între partide sau care nu au făcut nimic pentru comunități și care vor să fie votați doar pentru că oferă ajutoare sociale sunt oameni care și-au dovedit limitele în această perioadă.

Eu și echipa mea propunem lucruri concrete, aplicate, realizabile. Județul Constanta are nevoie de oameni implicați și cu experiență, care au demonstrat profesionalism în domeniul în care activează.

Împreună facem bine Constanța!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *